Kolding Sygehus, Denmark

Kolding Hospital’s playground was created in close collaboration with The Danish Hospital Clowns from the Triangle Region Denmark. 

The plan for this project was to create a communal outdoor space, which could give the hospitalized children and their families a place to breathe. Simultaneously, the playground had to be maintenance-free, in order to minimize operational time and economy. 

The playground was developed in collaboration with the children’s ward’s pedagogues, physiotherapist, and nurses to ensure it creates room for immersion, play, and relaxation. 

A special requirement was easy accessibility for wheelchairs and people with walking difficulties. 

The playground has multiple times been highlighted in connection with other projects that wishes to find solutions for children with different challenges. 

Address:
Kolding Sygehus, Sygehusvej, DK-6000 Kolding

Built in:
2019

Do you have questions?

If you have any questions about our products, prices, or product range, please do not hesitate to contact us.

Contact us: +45 7482 6565 or info@ledonplay.com

Metal posts

All metal posts are hot-dip galvanised to prevent corrosion.  For some products posts are then…

Parque Urbano Dr. Luís César Pereira, Portugal

The big Explore playground is built in one of Portugal’s many green parks in the…

Loading data ...

Do you have questions?

If you have any questions about our products, prices, or product range, please do not hesitate to contact us.

Contact us: +45 7482 6565 or info@ledonplay.com